Over Lang zult u wonen
in Harderwijk

Waarom 'Lang zult u wonen' in Harderwijk?

Met Lang zult u wonen informeert de gemeente Harderwijk u graag over het doen
van kleine of grotere verbeteringen in uw huis en over de mogelijkheden om op tijd te verhuizen. Zodat u prettig en comfortabel kunt blijven wonen, ook als u ouder bent.

Passend wonen is wonen in een comfortabel huis dat goed past bij uw toekomst

Woont u prettig in het huis en de buurt waar u nu woont en wilt u daar ook graag blijven wonen? De gemeente Harderwijk stimuleert inwoners die hun eigen woning veiliger en comfortabeler willen maken voor de toekomst. En mocht dit niet haalbaar zijn, om te verhuizen naar een comfortabele en passende woning.

Via de campagne Lang zult u wonen informeert de gemeente Harderwijk u graag over de mogelijkheden om kleine of grotere verbeteringen in en om uw huis aan te brengen waarmee u het woongenot en de veiligheid verhoogt. De Verzilverlening kan u hier eventueel hierbij helpen.

Of wilt u misschien verhuizen als u ouder wordt? Dan kunt u hier informatie vinden over wat een verhuisadviseur voor u kan betekenen.

“Gemeente Harderwijk vindt het belangrijk dat u woont in een comfortabel huis dat goed past bij uw toekomst.”

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy