Verhuisadviseur
in Harderwijk

De verhuisadviseur adviseert particuliere huurders en woningeigenaren over huur of koop van een nieuwe woning

Heeft u een koopwoning of vrije sector huurwoning en bent u 55+? En wilt u bijvoorbeeld kleiner of gelijkvloers gaan wonen? Dan kan de verhuisadviseur u adviseren over huur of koop. Zodat u in uw nieuwe woning prettig en comfortabel ouder kunt worden.

De verhuisadviseur informeert over (financiële) mogelijkheden

Ieder mens is uniek en iedere situatie is anders. Daarom sluit de verhuisadviseur aan op uw persoonlijke situatie biedt maatwerk.

Wanneer het mogelijk is, bezoekt de verhuisadviseur u thuis. Als blijkt dat makelaars in Harderwijk of de regio geïnteresseerd zijn in een samenwerking, is een gezamenlijk huisbezoek mogelijk. De werkzaamheden van de verhuisadviseur bestaan uit:

  • Het geven van informatie en voorlichting
  • Intakegesprek waarin alle mogelijkheden worden bekeken (Is een verhuizing noodzakelijk of kan de woning worden aangepast? Wat zijn de woonwensen? Afhankelijk van de financiële situatie wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn om de woonwensen te realiseren)
  • Het opstellen van een advies

Gratis adviestraject

Gemeente Harderwijk vergoedt voor haar inwoners een aantal adviestrajecten bij de verhuisadviseur. Informeer bij de verhuisadviseur of er nog trajecten vergoed worden door de gemeente. Momenteel zijn er nog voldoende trajecten beschikbaar (mei 2023).

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy