Verhuiscoach
in Harderwijk

De verhuiscoach begeleidt en adviseert huurders

Heeft u een sociale huurwoning en bent u 55+? En wilt u bijvoorbeeld kleiner of gelijkvloers gaan wonen? Dan kan de Verhuiscoach u kosteloos adviseren en begeleiden bij het verhuizen naar een woning die beter bij u past. Zodat u er prettig en comfortabel ouder kunt worden.

Samen kijken naar wat een passend nieuw thuis kan worden en wat daarvoor nodig is

De verhuiscoach kijkt samen met u wat u zelf kunt doen en wie u kan helpen, bijvoorbeeld familie, vrienden of buren. Waar nodig en waar mogelijk biedt de verhuiscoach, samen met uw woningcorporatie, aanvullende hulp. De gemeente Harderwijk maakt, in samenwerking met de provincie Gelderland, de verhuiscoach kosteloos mogelijk.

“U bent tot niets verplicht, het gaat erom dat u prettig woont. In uw huidige woning of in een andere woning als dat beter past,” vertelt Carola Butink, verhuiscoach bij de gemeente Harderwijk. De verhuiscoach informeert u graag over de mogelijkheden.

Wat kunt u van een verhuiscoach verwachten? Vanuit persoonlijk contact (gesprek, email of telefoon) gaat de verhuiscoach met u in gesprek en helpt u op weg. Afhankelijk van uw wensen en behoefte ontvangt u advies en ondersteuning op maat. Uitgangspunt is dat u zelf de regie houdt, u beslist.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy